*

resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15837
    inşallah bu akşam kazanacağımız bir şampiyonluğun, bir hikayenin daha altına imzasını atacak hocamız.

    bu gelişi gerçekten çok farklıydı. taraftarın kırgınlığı, kendisinin geçirdiği zor zamanlar...kimsenin içi tam rahat değildi yaşananlardan. ama o bizi, biz onu bağrımıza bastık. dedi ki gidişlerde benim de hatalarım var. bu ifade fatih terim gibi baskın karakterli, egosu güçlü bir insandan beklenmeyecek bir özeleştiriydi. ama aile içinde ego da olmaz, baskın karakter de. biz de bir aileydik sonuçta.

    bu buluşma daha farklı oldu. taraftar umutsuzken, basiretsiz insanların yönetiminden bıkmışken fatih hoca sayesinde umutlandı. fatih hoca da kendisine dört bir yandan saldırılırken galatasaray ona kalkan oldu. üstelik hoca bu sefer çok farklıydı. daha olgun, sakin, üzerinden prim yapmak isteyenleri kudurtacak kadar ılımlı bir yapıdaydı. sahada ise sanki yılların birikimini özümsemiş,kendi içinde geliştirmiş gibi müthiş bir taktiksel yeterlilik, minimal hata ile son maça kadar geldi.
    umarız bu sefer uzun yıllar sürecek bir birliktelik olur, hoca emekli olana kadar başımızda kalır. yine bir tarihi daha beraber yazarız. galatasaray bunun için var, fatih hoca da öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın