resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 15798
    bu sezon takımımızda bulunduğu süre boyunca aldığımız puanın, tudor zamanındaki puana yakın diye eleştirilmesine gülüp geçiyorum.

    - takımın en önemli mevkisi orta sahadan ndiaye'yi yolla
    - üstüne fernando sakatlansın, ameliyat olup sezonu kapatması gerekmesine rağmen sakat sakat ve ağrılar sebebiyle sezon başında oynadığının yarısı kadar oynasın üstüne bir sürü maç kaçırsın.
    - üstüne takımdaki tek santrafor gomis'in alternatifsiz olması sebebiyle mecburen hiç dinlendirilmeden sezon boyu her maçta yüksek eforla oynadığından artık birçok maçta yürüyecek hali kalmasın. hem bu durum hem yaşı hem de rahatsızlığı sebebiyle sezon başı tank olan adam haliyle artık arada tekleyen araba gibi. deplasmanda yüzünde acı çeker ifadeyle koşamadığı en az 4-5 maç vardır.
    - ligin ilk yarısında defansın en iyisi olan maicon'un brezilya'da yazın da oynadığı için hiç ara vermeden 1-1.5 sene boyunca aralıksız oynayıp doğal olarak fiziken git gide düşsün. hocayla sorun yaşamamasına rağmen hatta sevmesine ve istekli olmasına rağmen performans olarak 3. stoper konumuna düşsün.

    bakın bakalım o zaman tudor bizi kaçıncı yapıyor...

    fatih terim'in elinde fazladan nagatomo vardı. onun da bu sezon bize maliyeti tudor'un adamı latovlevici'den farklı değil. hatta daha düşüktür belki de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın