• 276
    20 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçından inceden ben de tırsıyorum. ya açık söyleyeyim futbolcu grubuna zerre kadar itimadım yok. içeride taraftar + fatih terim etkisi ile koşturup duruyorlar deplasmanda taraftar olmayınca fatih hoca'nın da etkisi kısa sürüyor. bambaşka bir takıma dönüşüyorlar. psikolojik olarak bize adapte olabilmiş oyuncu hemen hemen yok gibi bir şey.

    tt arena'da övgüler yağdırdığımız fernando, gomis, feghouli, maicon, belhanda falan deplasmanda afedersiniz salağa bağlıyorlar. kaybettiğimiz gençlerbirliği maçı kulağımıza küpeolsun dedik, gittik alanya'da az kalsın 2-0'dan maç veriyorduk. olur öyle, heycandandır dedik, gittik akhisar'a yine 2-0 öne geçtiğimiz maç bitmek bilmedi. bu göztepe üçünden de iyi.

    onlara verdiğimiz pozisyonları göztepe'ye verirsek ne olduğunu anlamadan a spor'da başakşehir kutlamalarına şahit olabiliriz.

    hoca terim olmasa şampiyonluk şansımız % 50'den fazla değildi bugünkü tabloda bile. ama işte hoca farkı, hasan şaş, abdürrahim albayrak falan derken inşallah bir kaza olmayacak diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın