resim
Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan
Takım:Al-Rayyan
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Mısır
  • 105
    rodrigues'in iyi bir bonservise satılacağını düşünürsek, gelecek sezon feghouli ve sinan'ın dışında iki kanat oyuncusu transfer etmemiz gerekecek. ben bunlardan birisinin emre mor olacağını düşünüyorum. dolayısıyla bir yabancı ve kaliteli kanat oyuncusu bulmamız gerekiyor. trezeguet, bu transfer için ideal bir aday. kuzey afrikalı oluşu nedeniyle de, eğer kalacaklarsa feghouli ve belhanda'yla iyi bir uyum sağlayabilir.

    bütçe konusunda sıkıntımız olacağını düşünmüyorum, satılacak oyunculardan ve şampiyonlar ligi'nden gelecek para elimizi oldukça rahatlacak. transferinin önünde iki engel var. birincisi, trezeguet'nin avrupadan iyi bir teklif alması, ikincisi de daha iyi bir ligde oynamak istemesi. kasımpaşa, trezeguet'nin bonservisini opsiyonu kullanarak bu yaz satmak için aldı zaten, gelecek sezon kasımpaşa'da kalması bence imkansız. şampiyonlar ligi'nde oynayacak olmamız büyük bir avantaj olur ancak avrupa'dan gelebilecek yüksek bonservis teklifleri, fiyatını yükseltecektir. dünya kupası'nda oynayacak olması da piyasasını yükseltebilecek önemli bir faktör. şu anda bonservisi için 6m € yeterli olurdu ancak kasımpaşa temmuz sonuna kadar bekleyecek. eğer maliyeti çok yükselirse, başka adaylara yönelmemiz gerekebilir. biz de trezeguet'yi bekleyeceğimiz için kanat transferini temmuz sonuna kadar gerçekleştirmemiz zor gözüküyor.

    bence rodrigues'i 20m € civarında bir bonservisle satıp yerini trezeguet'yi 10m €'ya kadar bir bonservisle doldurmak bizim için iyi bir yatırım olacaktır. 27 yaşındaki rodrigues için bile 20m € bonservisler konuşuluyorken, henüz 23 yaşında avrupa kulüplerinin ilgisini çeken ve çok yetenekli bir futbolcu, gelecekte iyi bir bonservis karşılığında rahatlıkla satılabilir, zarar edeceğimizi düşünmüyorum. örneğin bruma 18 yaşında transfer olduğunda riskli bir yatırımdı ancak kendisini kanıtlamış, dünya kupası ve şampiyonlar ligi'nde oynamış bir trezeguet'nin, yüksek avrupa piyasasında her zaman değeri olacak. daha az maliyetli, ya da daha az riskli, ve trezeguet'den daha kaliteli bir oyuncu bulmamız da kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın