resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15724
    arkadaş adam milli takımdan istifa edeyim diyor kabul etmiyorsunuz, sonra da kendisini kovup kuru gürültü yapıyorsunuz. tazminat konusunda neden bu kadar yaygara koparılıyor acaba?

    diğer rakiplerin; beşiktaş'ın başkanının göztepe ile oynayacakları maçtan önce rakip takımdaki eski oyuncusunu seneye görmek istediğine ses çıkarmayanlar, beşiktaş'ın deplasmanda oynanacak trabzon maçı öncesi trabzon'dan aldığı alakasız bir futbolcunun(: mertcan çam) saçma bir bedelle transfer edilmesine ses çıkarmayanlar, fener'in teknik direktörümsüsü aykut'un her maçtan sonra rakiplerinin oynayacağı takımları ve hakemleri etki altına almaya çalışan açıklamalarına ses çıkarmayan onursuzların, galatasaray söz konusu olunca bir sokrates edasına etik etik diye zırlamaya başlamaları olayın vahameti hakkında yeterli olguları gösteriyor.

    pezevenklere bak, o sözleşmeyi yaptıysanız kovduğunuz kişiye o tazminat s'ke s'ke ödeyeceksiniz. boş boş zırlamaya devam edin. ne zaman böyle haksızca ağlamaya başlasalar olan kendilerine oluyor.

    hoca alacağı 9 milyon lirayı - başka biri olsa diyecekleri 1.7 milyon euro- güle güle harcasın. yok 5500 asgari ücretlinin bir aylık parası diye ajitasyona da lüzum yok. dünyada adalet yok bir kere. hem ayrıca futbol gibi milyarlarca euronun gezdiği bir endüstride böyle saçma sapan görüşlere de mahal yok.

    edit: birkaç imla hatası ve anlatım bozuklukları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın