resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 15682
    riekerink ve tudor dönemi yüzüne bakılmayan linnes ve donk ile, bu sezon ndiaye gidene kadar tek tük oynayan selçuk inan ile 11 kurmak zorunda kalan hocamız.

    kötü oynadığımız söylenen 6 mayıs 2018 akhisarspor galatasaray maçında oyuna 2-0'la başlayıp daha sonra kendi kendimizi zora soktuk. keza puan kaybedeceğimize kesin gözüyle bakılan alanya deplasmanında da kolayca 2-0 öne geçmemize rağmen kendi elimizle skoru 2-2'ye getirttik. golleri bireysel hatalardan yedik çoğunlukla.

    bu facia deplasman futboluna rağmen bir bakıyorsun ligin en iyi topunu oynadığı iddia edilen başakşehir'i sahadan siliyoruz, öbür taraftan tarihin en iyi takımı, uzay takımı beşiktaş'ı 2-0 yeniyoruz...

    anlatmak istediğim şey gelecek sezon için fatih terim'in deplasman performansını değil iç saha ve büyük maç performansını baz almak daha doğru olur. anadolu deplasmanları fatih terim için çıtır çerez siz merak etmeyin. istedikleri kadar yıldız yabancı getirsinler sonuçta baştaki hocalar yerli ve fatih terim bu adamların tümünün ya hocalığını yaptı yahut daha önce rakibi oldu. yani bir çalımbay'ı, bir aybaba'yı ne bileyim okan buruk'u falan ciğerine kadar biliyor, tanıyor. igor tudor'undan tut oradan mancini'ye. mancini'den rijkaard'a istediğiniz hocayı istediğiniz kadroyla getirin bu sezon bizi buraya kadar getiremezdi. bu hocaları aşağıladığımdan değil. adamlar türkiye liglerinin dinamiklerini bilmiyor. acı ama gerçek bu. bilmiyorlar ve süreci yönetemiyorlar. bu nedenle ben fatih hoca ile sonuna kadar devam edilmesinden yanayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın