resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6306
    --- alıntı ---

    büyük türkiye'nin taraftarıyla, kulübüyle, şanlı tarihiyle en büyük camiasına, galatasarayımıza hizmet etmeye adayım.

    --- alıntı ---

    şu şampiyonluğa koştuğumuz günlerde yazmamam gerekiyor belki, konsantrasyon en üst seviyedeyken bu zatın ismini solda görmek sinirlerinizi bozuyor olabilir, kusura bakmayın ama yazmazsam içimde kalır.

    ey dursun özbek sana gerçekten içimdeki duyguları buraya dökersem çok sevdiğim galatasaray sözlük'ten pilot olurum. şuan kendimi dizginliyorum, kendi kendime sansür uyguluyorum.

    benim küçüklüğümden beri öğrendiğim en önemli şey yüzsüz, arsız olmamak. çevremdeki yüzsüzlerden ibret alarak hep yüzsüz, arsız, omurgasız olmaktan çok korktum. dursun özbek istenmediğin, kovalandığın, herkesin senden nefret ettiği bir yere tekrar geri dönmeyi istemek yüzsüzlüğün hangi seviyesi açıklar mısınız?

    ben asla galatasaray'a küsemem. galatasaray benim ailemden sonra en değer verdiğim şey. hayatta kendime dair çok şeyi değiştirebilirim ama galatasaray'ı asla değişmem, değiştirmem. eğer sen galatasaray'a tekrar başkan olursan ben yine galatasaray'a sırtımı dönmem, dönemem. ama sen tekrar gelip başkan olursan istersen şampiyonlar ligi kupasını müzemize koy ben yine elimden, dilimden geldiğince ''yönetim istifa'' sloganını önünüze koyacağım. sen galatasaray duruşuna yakışan bir adam değilsin. yalaksın, kaypaksın, yüzsüzsün.

    bu güzel, anlamlı sezonun* sonunda o kupa ellerimizde kalkıcak. çok sevinecem, zafer sarhoşluğu yaşayacağım. ama asıl zafer sarhoşluğunu 26 mayıs 2018 galatasaray seçimli olağan genel kurulunda senin o yağlı suratının düşüşünü 2.kez gördüğümde yaşayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın