• 3341
    kendisinin galatasaraylılığını sevmekle beraber basketbol gerçekleri bana göre eskide kalmış coach'tur. atletik olmayan uzun forvetleri kısa forvette daha etkili değerlendirebilecekken inatla 4 numarada oynatır, 10+ farklardan geriye düşmeden mola almaz, hücumcu pivotları sevmez, rotasyonu elinde hangi kadro olursa olsun hep dar tutar ve guardlara herhagi bir profesyonel seviyede verilmeyecek özgürlükler verir. bu düzende inanılmaz galibiyetler de çıkarabilirsin ama kolay maçları başa baş seviyeye getirirsin. zaten kendi kurduğu efes'te yine euroleague'de rezil oldu.

    basketbol gerçeklerini yenilemelidir. günümüzde ergin hoca'nın oyun mantalitesindeki kadar düşük tempoyla avrupa'da ve ligde fenerbahçe ülker-alpella gerçeğiyle baş edemezsin.

    edit: hatırlatmakta fayda görüyorum, geçen yıl galatasaray basketbol şubesi tarihinin en yüksek ve euroleague takimlari arasindaki 8. bütçe ile son 3'e demir çakmıştır. russ smith, austin daye, justin dentmon gibi transferlerle errick mccollum/carlos arroyo - zoran erceg ikilisi arama kumarlarına değinmek dahi istemiyorum. heyecanla girdiğimiz sezonun ortasından beridir erkek basketbolunu takip edemiyorum, zira euroleague'de her ne olursa olsun kendi evinde 109 sayı yemek taşak konusudur. cska'nın kirilenko'lu shved'li kristic'i en tepe kadrosuna oktay hoca andric ve furkan ile nefes aldırmamıştı.

    belhanda yerer gibi övülmesine karşıyım, lakin büyük galatasaraylıdır. ömrü çok olsun.

    edit 2: kendi kadrosu derken yapılan eklemeler kastedilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın