resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2246
    aklımızı mı kaybettik acaba? fanatizm bu denli göz döndürmemeli. hiçbir futbol müsabakası insan hayatından, sağlığından daha değerli değil. ülkenin en köklü kulüplerinden ikisi karşı karşıya gelmiş ve bir teknik direktör sahaya atılan cisimle başından yaralanmış, hâlâ tiyatro yapıldığından, abartıldığından bahseden, dahası yaralanmayı beğenmeyip az bulan var.

    19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçında kafasına yabancı cisim atılmış ve yaralanmış teknik direktör. geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

    edit: hakikaten kanım dondu yazılanları daha da okuyunca. arkadaşlar, çoğunuzun babası, amcası yahut dayısı 60-65 yaşında. kafasına cisim gelse, yarılsa hastaneye götürmeyecek misiniz?

    bir doktor olarak ben söyleyeyim: acil servise gelip ''babam beyin kanaması geçirebilir, hemen tomografi çekin!!'' demeyecek misiniz? muayene olmayı beklediğiniz her an tedirgin olmayacak mısınız? biraz bekletildiğinizde bağırıp çağırmaya başlamayacak mısınız?

    o hâlde neden 65 yaşında adamın kafasını yaracak bir cisim geldiğinde bu kadar vicdansız olmayı başarıyorsunuz? henüz adamın başına nasıl bir cisim geldiği bile belli değilken hem de(cismin ne olduğu hiç önemli değil gerçi, bir cisim atılabilmiş olması önemli. o cisim bugün telefon çıkar, yarın çakı da olabilir, cam şişe de olabilir; daha korkutucu olan da bu).
App Store'dan indirin Google Play'den alın