resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15473
    fatih hoca'nın yaptığı hata yedeklerle çıkması değil, diğer kaybettiğimiz maçlarda olduğu gibi üretken oyuncu yerine 2.forvet tercih etmesi. özellikle bu 2 forvet sinan'la oynadığı zaman tamamen rakibin istediği, defanstan top şişiren bir takım oluyoruz. orta sahaya da fernando ve donk'u koyduğumuz zaman, takımın tek yapabileceği uzun topla karambol oluşturmak oluyor. artık çoğu takım asgari defansif özelliklere sahip olduğu için bu tarz hücumlar rakiplerin istediği bir hücum şekli haline geliyor. fatih hoca da bu tarz değişiklik yapmakta ısrarla devam ediyor.

    fatih hoca'yı hep oyuncu kazandı diye övüyoruz ama tolga'yı kaybetmesi şuanda en büyük sıkıntımız. tolga orta sahada bize tempo kazandırabilecek ileride baskı kurmamızı sağlayacak, ileri koşu yapabilecek bir oyuncu, ama forvet arkası değil, ya da açık değil. fernando ve donk orta sahası ile oynadığımızda bu koşuları yapacak kimse olmuyor. tolga fernando belhanda orta sahası bizim ideal orta sahamız olması gerekirken tolga'ya hiç rol bulamadı. tolga'yı sağ iç oynatmayı düşünse hem maicon hem de mariano'nun defolarını örter bu iki oyuncu da yaptıkları işleri daha iyi yaparlardı.

    bundan sonra muhtemelen fernando, donk ikilisiyle başlayacak ve zora düşünce yine oyuna eren girecek. beni korkutan hataları bunlar. umarım hoca kaybettiği ve kazandığı maçlara bakar da nerede yanlış yaptığını görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın