resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15471
    18 nisan 2018 galatasaray akhisarspor maçında kaybedilmesinin ve turun geçilememesinin en büyük sorumlusu kendisidir. 2-1 öndesin seride. yedeklerinle sahadasın. yaslan geriye sakin sakin oyna. defansı 40-50 metre ileride kuruyorsun hem de maicon-çalık tandemiyle. sonra bu 2 futbolcuyu da kötü gösteriyorsun. çalık için bir şey diyemeyeceğim ama maicon son 1 ay hariç ligin en iyi stoperlerindendi (bence en iyi 5 stoperden biri).
    sonra denayer neden oynamıyor,lato neden oynuyor,tolga bu kadar kötü oynarken 30. dakikada neden çıkmıyor? yoksa ben rotasyona karşı değilim hatta gomis veya değerli bir futbolcu sakatlanacağına önümüzdeki sene bile katılmayalım kupaya. u17den çocuklarla bile oynasak elenmemeliydik. tüm suç fatih terim'in. kendi evinde turda 2-1 öndeyken 15.dakikada kontra atak yiyen bir takım nasıl olabiliyor ben anlamıyorum.bırak artık bu fantezileri hocam.
    hepsi bir yana bu iletiyi yazmama sebep olan şey şudur. maç bittiğinde tüm suç hocanın,şimdi çıkar hoca tüm suç benim arkadaşlar der inşallah dedim ve beklentimi karşıladı. kupa önemli elbette ama bizde çok var. hocanın canı sağolsun ama sonucu doğru değerlendirmek herkes için önemli. herkese hemen çöp muamelesi yapmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın