resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15461
    hocam seni çok seviyorum allah başımızdan eksik etmesin seni, yaptığın rotasyona da lafım yok ama neden bu kadar önde basıyoruz hocam bu maçta. rakibin şiddetle gole ihtiyacı var ve üstüne gelicek dakikalar ilerledikçe, sende üç tane defansif yönü ağır basan orta saha oyuncusuyla maça çıkmışsın, önce oyunu tutsan ya be hocam.

    tamam önde basan rakibe nefes aldırmayan bir oyun felsefen var ama o oyunu icra edebilmek için hızlı,çabuk ve maç temposu olan oyuncular lazım, bugün çıktığımız onbir ise tam yağlı ezine peyniri kıvamında..

    biraz esneklik hocam artık, hocalık çağının olgunlaşma dönemindesin. her maça aynı oyun felsefesiyle çıkamazsın, euro 2008'de ki o geri dönüşler,o şanslılık her zaman olmuyor hocam. kusura bakma ama bu mağlubiyet sana yazdı, çünkü bu sahadaki oyuncu grubunun (muslera ve fernando hariç) ruhsuzluğu bugün ayyuka çıkan birşey değil.

    bugün burda bu maçı unutalım, hala senciyiz hocam fakat finansal fair play engel olamazsa ve şu takımdan 8-9 adamın kellesini almazsan bizi çok büyük hayal kırıklığına uğratacaksın bunu unutma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın