resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:36
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 976
    fatih terim'in sistemi yüzünden falan filan diye maicon'u savunan yazarlar var. öncelikle şunu belirtmekte fayda var. tudor sezona fatih terim'in oynattığına benzer maç içinde 4-1-4-1 ve 4-3-3 arasında gidip gelen ofansif bir dizilim ile başlamıştı. ancak haftalar ilerledi sezonu geç açan rakipler de formunu bulup bize kafa tutmaya başladı ve maicon tudor'a öyle bir korku filmi yaşatmaya başladı ki tudor takımı her geçen hafta biraz daha geri çekti. inanmayan ilk haftalarda ne oynamışız açıp bir daha izlesin. yani kendisi tudor'un taktiğine uyuyordu terim'in taktiğine uymuyordu falan değil. tudor'a öyle bir korku yaşattı ki tudor taktiği ona uydurmaya başladı.

    bu adama talip olduğumuzda sao paolo taraftarı baya baya sevinmişti. troll falan yapıyorlardı hatta. bizim ligde bu hallere düşen bi defans oyuncusunu brezilya ligindeki o kıvrak bacaklar napıyorlardır merak ediyorum.

    90 dk kapanıp duran toptan gol arayan italyan takımı stoperi dediğimde 2-3 dk gibi bir sürede en ofsayt entrylerim arasına girmişti. çünkü ben bunu kazandığımız bir maçtan sonra yazdım. şimdi son oynadığı 2 maçı da kaybettirdi ve herkes gömüyor adamı.
    (bkz: 18 nisan 2018 galatasaray akhisarspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın