• 80
    dün geceden beri yazıp silip tekrar tekrar baştan yaptığım uygulama. şubat'ın 28'inde şöyle bir puan kaybı durumu vermişim. gençlerbirliği ve fenerbahçe'de puan kaybı oldu fakat mağlubiyetle beraberlik yer değiştirdi.
    (bkz: #2361869)
    fenerbahçe'nin kalan maçlarından tek kaybedebileceği puan kaybı kasımpaşa deplasmanında var, o da çok zor gözüküyor. geri kalan maçlarını kazanacaklarmış gibi geliyor bana lakin içeride bizi yenemedikleri için tüm ipler bizim elimizde şu anda. kalan maçlarda alacağımız 4 galibiyet 1 beraberlik sonucu fenerbahçe'nin üstünde bitirmemizi sağlıyor. 4 galibiyet 1 mağlubiyet bile olabilir averaj durumuna göre.
    beşiktaş'ın akhisar deplasmanında puan kaybedeceğini ve dağılacağını tahmin ediyordum lakin kaybetmediler. bu sebepten dolayı beşiktaş'ı da akbilspor gibi içeride evire çevire yeneceğiz.
    akbilcilerin de geri kalan fikstürü de nispeten kolay osmanlıspor ve kasımpaşa gibi kardeş kulüpleriyle de maçları var. kafadan 6 puan. haftaya kayseri şunlara bir yerleştirirse önümüz çok fena açılacak.

    ben en başından beri alanya ve akhisar deplasmanlarından korkmuyordum. puan kaybı olacağından korktuğum maçlar fenerbahçe, gençlerbirliği ve göztepe'ydi. başakşehir son haftaya gelene kadar bir yerde tökezlerse, 4 galibiyet(beşiktaş mutlak dahil olmalı bu galibiyetlere) 1 beraberlik galatasaray'ı %100 şampiyon yapacak. o 1 beraberliği de korktuğum göztepe maçına veriyorum ki onu da kazanabiliriz. şu 3 haftayı 3 galibiyetle geçelim de görelim bakalım neler oluyor.

    hiçbir puan kaybına üzülmüyorum da gençlerbirliği maçında son dakikada yenen gol üzüyor hakikaten. o gol bizi belki de 33.hafta yeni malatya'yı yenip şampiyonluğu arenada ilan etmekten etmiş olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın