resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15319
    biraz sakin olup bakmamiz lazim.
    kadro kagit ustunde iyi. marianosu, feghoulisi, belhandasi, fernandosu, gomisi falan derken baya baya bi takim diyosun. ama takimin kulubesi cok zayif. mac icinde eger ilk 11deki adamlarimiz kitlenmisse elimizde sinan, yasin, donk, eren gibi adamlar kaliyor. ve bu adamlarin hic biriyle de yola cikmazsin. hoca elestiriliyor, dogaldir. ama bakiyorum; biri belhanda cok kotuydu lanet olsun ona yazmis, bir digeri belhanda nasil cikar yazmis. mac ayni mac, yorumlarin birbiriyle alakasi yok. demekki belhanda konsensus olusturacak kadar iyi bir oyun ortaya koyamamis. feghouli ciksin yazmislar, yerine kim girecek yasin mi? garry cikti sinan girdi de noldu? mac boyu gram hareket etmeyen gencler savunmasini uzun toplarla yikalim dedik ereni soktuk adam bir tane top alamadi. gomis desen macta adini duymadik heralde. oyle bir takimiz ki alternatiflerimiz kotu; iyi oynamasi umuduyla oyundan alamadiklarimiz da kotu oynadikca puan kaybediyoruz.

    sahaya bakinca belhanda kotu, feghouli kotu, gomis kotu, garry kotu. arkadas benim gol de atmam lazim. simdi napayim ben kimleri cikartayim. hoca aynen bu durumda. bazilarini istemeye istemeye oyunda tutmak zorunda. bazilarini da mecburen degistirmek zorunda. belhandayi cikartmak yerine feghouliyi cikartabilirdi belki. ama hoca feghoulinin sutuna ve ceza sahasi icindeki hareketliligine guvendi. gole yakin gordugu icin cikartmadi. gomis de ayni sekilde. belki ayagina bir top gelir de bizi kurtarir diye cikartmadi. yoksa gomis yerine burak olsa bugun isminin yaninda (154) yazardi. bakmayin bugun yazmiyor cunku gomis olmadan hicbirsey yapamayacagimizin bilincinde oldugumuz icin bisey demiyoruz. konu dagildi; yani hucumda temel 3 4 adamimiz var. bu adamlar her zaman cok iyi oynamiyor. hatta cogu macta en azindan bir kaci beklenenin altinda kaliyor. hoca da skoru bulacak baska oyuncularimiz olmadigi icin bu adamlara sabrediyor, kisitli imkanla biseyler yapmaya calisiyor.

    hepimizin icin yaniyor. ama bu ileri ucla ancak bu kadar. feghoulinin, belhandanin kendine gelmesi gerek. onlar oynamazsa bu takim sampiyon olamaz. gomis tek basina birakildikca enerjimizi emmekten baska hicbirsey yapmaz. kadro bu durumdayken hocaya kizmamiz anlamsiz.

    seneye ne olursa olsun ileri 4luden en az 3unun degisecegini öngoruyorum. yada en az bu oyuncular kadar iyi yedekler alinacaktir. bu sekilde altrrnatifsiz bir hucum hattiyla asla yola cikmaz terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın