resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15315
    9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı için konuşacak olursak hataları kesinlikle olmuştur. eren denen nefretlik futbolcu müseddesini oyuna aldığında zaten yerlerde olan halimiz, yerin dibine doğru ivme kazanmıştır. değişikliklerin zamanlaması konusunda da çuvallamıştır, dün akşamki tablo çok barizdi, gecikecek bir durum yoktu.

    fernando'nun dün akşam sahadaki yerleşimi kendi isteği ise maç başlamadan maçı veren kararlardan birini kendisi almıştır. ama dün sahadaki utanç tablosu öyle kötüydü ki, sadece kendisine pay çıkarmak kendisine yapılacak çok ama çok büyük bir haksızlık olacaktır.

    gel gelelim bu deplasman basiretsizi (bkz: basiretsizlik is the new fobi) takımı da kendisinden başka şampiyon yapacak adam yoktur. benim kendisine inancımda dün akşamki maç hiç bir değişiklik yapmadı. umarım gerekenleri yapacaktır.

    6'da 6'dan başka çaremiz yok, bunun için de doğru hoca sensin be, yüzümüzü kara çıkarma.

    edit: yazmayı unutmuşum, fatih hoca'yı (adı üstünde hoca) teknik direktörler ile karşılaştırmak lazım, vasıfsız stajyerler ile kondisyonerler ile karşlaştırmamak lazım diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın