resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15305
    gittiğinde çok üzülmüştüm, tüpçünün yanında güldüğünde çok kızmıştım. defalarca sitem ettim, yeri geldi ahımız var dedim. bir tane milli maçta takımı desteklemedim.

    zaman geçti sonra, özlemeye başladım. açıp açıp eski videoları izledim. geri dönsün istedim, eski sevgililer bir araya gelmiyor mu nasıl olsa? karı kocalar boşanıp barışamıyor mu? geldiği gün, gittiği günkü gibi aktı gözyaşları yanaklarımdan.

    şunu kimse unutmasın ki, bu takımı şampiyon yapacak fatih terim'dir. yapamazsa da canı sağolsun o ayrı. ama uefa kupasını kazanmış, 6 şampiyonluk almış, şampiyonlar ligi'nde yarı finalin kapısından dönmüş bir efsane olarak sonsuza kadar hatırlanabilmek varken, belki de tüm bunları riske atarak galatasaray'a geldi fatih hoca. bu performans onun nasıl hatırlanacağı konusunda çok belirleyici. ya abdullah avcı'ya, şenol güneş'e yenilmiş olarak anılacak ya da efsaneliği katlanarak sürecek.

    hocam bu riski bizler için, galatasaray için aldı. o gözyşaları da ondan. hoca seviyor bizi, takıma atlattığı seviye de ortada. taktiksel olarak da gayet formda bana kalırsa bu dönem. hamle oyuncusu eksikliğimiz var ve yaza kadar idare edeceğiz.

    yürüyedur hocam! öyle şeyler yaşattın ki uğrunda ölmeye değer..
App Store'dan indirin Google Play'den alın