resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15282
    9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçının ardından yine değişiklikleri nedeniyle ego sorunu yaşadığı iddia edilmiş teknik direktör.

    ya kardeşim, sanki deli bir orta saha rotasyonumuz var da gak guk ediyorsunuz. belhanda'ya ilk yarıda suya sabuna dokunmuyor diye oynatan hocaya kızan da sizsiniz, ikinci yarıda aldığı için kızan da. belhanda ceza sahası çevresinde çok top kaybı yapıyordu bu maçta, hoca da çift forvetle oyunu yığıp aradan bir gol sıkıştırma niyetindeydi ki, tempo ihtiyacı olmayan maçta, set oyunu yapan garantici selçuk'u oyunda tuttu. ama top kaybı salaklığını maicon hücuma çıkarken yapınca evdeki plan çarşıya uymadı. gençlerbirliği kaleye otobüs çekmiş, taktik planların tamamı kanatlardan gelecek ortalara ve verkaçlara düşmüş, ama hoca egolu. ya bir gidin maç sonu öfkenizi başka yerde atın.

    bu takım şampiyon olur olmaz orası ayrı ama, kalitesi çok üst düzey olmayan bir kadroyla mücadele veriyor sezon sonu ipi göğüslemeye çalışıyoruz. burada antin kuntin entry girmenin alemi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın