• 1055
    2009-2010 sezonunu şampiyon tamamlayarak şu çok övündüğümüz 4.yıldızı fenerbahçe'den önce takmamızı sağlamıştır. hatırlatmak istedim.

    bursa'lı bir yazar olarak yazıyorum, benim hayatım istanbul'da geçti ve çocukluktan sarı kırmızıya aşık oldum. ama bursa'da yaşıyor olsaydım muhtemelen bursaspor'u tutardım. bu tamamen benim tribünde maç seyretmeyi sevmem ile ilgili bir durum. her tribünde olduğu gibi çomarı vardır. ama teksas'ın yediği naneler yüzünden bursaspor'dan nefret edilecekse ultraslan yüzünden pek çoğumuzun galatasaray'ı bırakması lazım. ama yapmıyoruz.

    ayrıca şu da var. teksas yüzünden bu takım küme düşsün isteniyor. atlanan şu, bu insanlar takımları küme düşünce yaralanmayacaklar. içlerinden pek çok tanıdığım arkadaşlarım var. geçen sene de konuştum, 2. lige düşsek de biz oradayız modundaydı herkes. farketmez diyorlardı. elbette üzülürler ama o yeşil beyazı giydikleri an o aidiyete giriyorlar, istiyorlarsa 5.ligde olsun. bursa'da bu kültür var ve bu çok değerli, az buz yabana atılacak bir durum değil bu.

    velhasıl ligde de her zaman lazımdır. düşündüğünüzden büyük camiadır. umarım da düşmeyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın