aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 14
    internet sitesindeki forumuna girebilmek için, tc kimlik no, açık adres, telefon, ad soyad gibi (meslek hariç) bilgilerin vermesi zorunda olduğu oluşum. zira eski forumda birçok kişi valiye ve emniyet müdürüne bol kepçeden sallamıştır. her ne kadar bu mesajlar silinsede iş işten geçmiştir. forum yöneticilerinden bazıları emniyette ifade vermek durumunda kalmışlardır. böyle bir sisteme geçiş sebebi budur. ayrıca diğer taraftar sitelerinde de bu uygulamaya rastlanmaktadır.**

    son olarak sitelerinde şöyle bir protesto vardır.

    http://www.ultraslan.com/...r/08-09/protesto.gif

    büyük galatasaray taraftarı,

    bizlere yıllardır kadıköy mağlubiyeti yaşatan futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize karşı tavrımızı bugün ki ( 13.11.2008 ) kayserispor maçından önce futbolcularımızı tribünlere çağırmayarak ve maçın ilk beş dakikasın da oturma eylemi yaparak sessiz bir şekilde protesto ettik. protestoya katılan ve daha sonra susmayarak takımımıza gerekli desteği veren bütün taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

    futbolcularımıza, teknik ekibimize ve yönetimimize buradan bir kez daha sesleniyoruz;

    oynadığımız maç herhangi bir lig maçından ibaret olabilir ama ezeli rekabetin önemini anlayın. bu maçların onur savaşı olduğunu ve fenerbahçe�nin bizim en büyük rakibimiz olduğunu asla unutmayın.

    inşallah bizlere bir mağlubiyet daha yaşatmayarak şampiyon olup kendinizi affettirirsiniz.

    her zaman olduğu gibi sonuna kadar takımımızın arkasındayız ve arkasında olmaya devam edeceğiz.

    yaşasın galatasaray
    yaşasın bağımsız ultraslan

    sebahattin şirin
    yılmaz tutuş
App Store'dan indirin Google Play'den alın