• 76
    liseden çıkmanın herhangi somut bi getirisi olacağı hakkındaki genel kanıya katılmıyorum. türkiye'deki diğer iki büyük kulüp halka açık ekstra fark ne? ne başkan indirebiliyorlar ne de yönetime söz geçirebiliyorlar. sorun şu x, y, z mecrasında dursun özbek eleştirip kendisini görünce "başkanım ehe" diyip fotoğraf çekilen güruh. liseden çıkan çok güzel insanlar, çok büyük vizyonlar var (bkz: ünal aysal) (bkz: faruk süren) çok üzülüyorum bunu söylemeye fakat taban ile lise vizyonu arasında fark var. olay kamuoyu baskısını yönetmeyi başarabilmek, etkin boykot yöntemleri geliştirebilmek, (bkz: liverpool taraftarının bilet fiyatı boykotu) manifestoları etkin biçimde oluşturmak ve bunu tribünü tekelleştiren taraftar grupları değil gücünü eline alacak olan kollektifleşen "galatasaray taraftarının" yapması elzem.

    "cimbombom halkındır lisenin değil" demenden evvel altyapı oluşturulmalı, yetkin isimler çıkarmak adına eğitim programları oluşturulmalı ki avrupai bi model oluşturulabilsin.

    hiçbir şekilde mevcut yönetim şeklinden memnun değilim, ibra olayını hala daha kaldıramıyorum fakat plansız ve altyapısız bir taraftar girişimi hüsranla sonuçlanacaktır sbt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın