• 44
    anlıyoruz ki gayesi trabzonspor'a yollama yapmak değildi bu sloganın.

    ama 1 nisan 2018 galatasaray trabzonspor maçı'nda kullanılması düşüncesizlik olmuş. neden düşüncesizlik olmuş? çünkü lafın nereye gideceği belli. bence gittiği yerde çok da sıkıntı yok. ama arkasında durmayacaksan böyle laflar etmeyeceksin.

    haaaa... madem ettin arkasında duracaksın. trabzonspor şike yapmıştır. şike sezonunda tek şike yapan takım fenerbahçe değildi. beşiktaş, sivas, trabzonspor, ibb yani bu günkü başakşehir... en az 8-10 takım şike yapmıştı. bu işten en büyük faydayı ise fenerbahçe sağladı. bu bize diğerlerini unutturmamalı. şikenin sadece fenerbahçe'ye indirgenmemesi, tüm şikeci kulüplerin hafızamızda olması şarttır.

    dolayısıyla böyle bir laf yazdıysan skorbord'a artık arkasında durmaya mecbursun. çünkü arkasında duracak sağlam bir temeli var mevzunun. trabzonspor için de 2010-2011 sezonunda teşvik verdiğine dair çok sayıda tape var. bir de yanılmıyorsam kupa finalinde beşiktaş'la bir mevzuları vardı.

    galatasaray'ın trabzonspor'a karşı takındığı bu gereksiz hassasiyetin manasını çözemiyorum. bu ligde sanıyorum ki bize daha düşman bir camia yok. ali sami yen açılışında yaşanan olaylardan sonra resmi sitelerinden falan bizi kınamışlardı. fenerbahçe şikecidir bu net, ama bu işin mağdurunun trabzonspor olması beni mutlu ediyor. senelerdir oy verdikleri partinin de bu mağduriyetin üzerini örtmesi ve adaleti engellemesi ayrı bir ironi.

    fenerbahçe şikeci olduğu için 10/11 sezonu şampiyonu değildir.
    trabzonspor da 10/11 sezonu şampiyonu değildir. çünkü şampiyonların kupası müzesinde olur.
    mevzu bundan ibarettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın