• 10
    31.03.2018 tarihinin dogum günüm olmasi ve gün icerisinde de tez yazmakla ilgili telas icerisinde olmam sebepleriyle genel kurulu parca parca takip edebilmistim ve oylamanin sonucundan bu saate kadar hic haberim olmadi.

    eve geldim, bir iki saat uykuya dalmisim. uyandim bir su ictim ve bir anda kafama dank etti..."acaba ibra oylamasi ne oldu?" twittera girdigimde basimdan asagiya kaynar sular döküldü.

    31.03.2018 tarihli olagan mali kurulda yapilan sunumlardan bir kac tanesini takip edebildim. hem idari hem mali olarak kulübün bu nebze irzina gecmis bir adami, cagdasligiyla övünen bir lisenin dinazorlari nasil ibra ederler aklima almiyor. birbirlerini neden kolladiklarini anliyorum, kulüp hakkinda ne düsündüklerini de biliyorum ama yine de bu adamin ibra edilmesine anlam veremiyorum.

    bu 27 yasindaki sahsim icin kesinlikle hayal kirikligi bir karar. yurtdisinda yasiyorum ve bu ülkedeki yolsuzluklara, usulsüzlüklere artik alistim. biliyorum ki birileri bunlari yapacak ve bu kaynaklari sömürecek. benim ülkeme dair inancimi ve umutlarimi ayakta tutan tek bir kurun vardi ve o da galatasaraydi.

    simdi bu sahsin ibra edilmesinin ardindan türkiye cumhuriyetine dair icimde en ufak bir aidiyet, en ufak bir umut kirintisi kalmadi.

    umuyorum o genel kurula el kol yaparak hizaya getirmeyd calisanlar, kulübün kaynaklarini sahsi menfaatleri icin yeme hazirliginda olanlar, kendisi gibi yavuz bir sahsa kol kanat gerenler bugün verdikleri karar dolayisiyla son nefeslerini vicdanlari kan aglayarak verirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın