resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14849
    değil sokaktan birisi bir arkadaşınız eşinize "konuşma yasağı mı getirdi?" diye sorsa ne yaptığınız bizi ilgilendirmez.

    ancak karşınızdaki bir gazeteci ve gazeteciler yönetenlere değil yönetilenlere çalışır. soru sormak ve haber çıkarmak onların işi. eğer birisi konuşmayı reddediyorsa nedenini öğrenmek zorunda. sorduğu soru ise aslında kaba bir soru değil çünkü ünlü insanlar, imaj hakları kapsamında çevresine konuşma yasağı getirebiliyor. birisi burada size ağzını yüzünü kırarım dese küfredersiniz. gazeteci geri küfretse arda'ya ne derdiniz peki?

    e madem arda turan "afrin" falan deyip düğün yapmayı reddediyor, madem ciddiyse bu düşüncesinde tekrar açıklasa ya. madem bu kadar samimi.

    ayrıca eleştirilen nokta arda'nın bu soruya sinirlenmesi değil. tehdit etmesi. gazeteciyi evinden aldırmakla, tribündeki gazeteciye el hareketi çektirmekle ne farkı var? hangi yönden aşağı kalıyor?

    dostlar kendinizi meşhur insanlarla bir tutup düşünmeyin. toplum önünde olan insanların, önünde olduğu topluma karşı sorumlulukları olur. örnek davranış mı sizce bu? yarın öbür gün çoluğunuz çocuğunuz bu adamı örnek alırsa ne yapmayı planlıyorsunuz acaba? ülkede bir nesil kurtlar vadisi şiddetiyle yetişti ve davranışları bir dönem her gün olay çıkardı. oğlunuzun zamanında kurtlar vadisi'ni örnek alıp kız meslek lisesi önünde silah sıkan aykut demir gibi mi olmasını istiyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın