resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14847
    arda turan'ın işlediği suçları savunmayı kendine dert edinmiş yazarları görmemize sebebiyet veren başlık. şöyle dalardım,şöyle kırardım,az bile söylemiş vs vs gibi yorumlar ülkemizdeki zihniyeti baya iyi bir şekilde gösteriyor. sonra danimarka şöyle güzel, burada öyle yaşanmaz böyle yaşanmaz deyip duruyorlar.
    adam açık açık suç işlemiş,o gazeteci soruyu hangi amaçla sorarsa sorsun suçu işleyen arda turan. daha neyi tartışıyorsunuz anlayamıyorum. hemen bir sözde empati kurma çabası, hatta böyle sert çıkışmayanı türk erkeği olmamakla suçlamak hatta daha ileriye gidip sert tepki vermemenin mezhebi geniş olmak anlamına geldiğini söylemek gerçekten de çok ayıp.
    efendi olmak,kötü niyetli soruya bile saygılı cevap verebilmek,sırf zengin ve ünlü diye kendini diğerlerinden üstün görmemek bu kadar mı zor?
    kardeşim neden böyle maksatlı sorular soruyorsun, ben neden öyle bir şey dayatayım karıma,biraz ayıp olmuyor mu dese kim arda turan hanzoluk yapmış der.
    yok ama istemediğinizi duyunca kafa göz kırın,hemen dalın saldırın,efendilik sığırlık zaten boş iş aynen devam..baya bildiğin orman kanunları.bu hareketlerinin sonuçlarına katlanması en büyük umudum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın