• 72
    2017-2018 sezonunda, yanılmıyorsam 6 sezon sonra, euroleague'de f4'ün dışında kalan takım. ligde de uzun yıllar sonra normal sezonda 5 mağlubiyete ulaştılar ki henüz 4 hafta daha var maçların tamamlanmasına. geçen sezon bu zamanlar şaibeli bir şekilde takımın başına gelen fırat okul bütün sezon herkese ve herşeye bağırıp sık sık teknik faul almak dışında sürekli eleştirilen bir koç olmayı başardı. ayşe cora-tilbe şenyürek-esra ural-birsel vardarlı gibi ydü'den sonra ligin en kaliteli yerli rotasyonu üzerine aerial powers-dabovic-varemeyenka-sottana-plum gibi maliyetli ve güçlü bir yabancı rotasyonuna rağmen kuvvetle muhtemel bu sezonu da sıfır kupayla kapatacaklar. ligde kağıt üzerinde bir tık da olsa zayıf olduğu tek takım olan ydü'yü iki maçta da mağlup etmesine rağmen hatay-botaş-beşiktaş-çukurova-aski maçlarını kaybettiler ki bu takımların tamamı ilk 7 içinde yer alan takımlar.

    ligde bir ihtimal final görürler, euroleague'e son 8'de veda ettiler, kupaya da... kendi standartlarına göre rezil bir sezon geçirdikleri gerçek. ama buna rağmen önümüzdeki sezon da aynı bütçelere sahip olacakları bir gerçek.

    tıpkı entryde adı geçen isimleren rastgele iki tanesi kadromuzda olsa idi bu sezon çok çok farklı bir yerde olabileceğimiz gerçeği gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın