resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5160
    defalarca yazdım bir kez daha yazayım.

    -aziz yıldırım fetö kumpasına kurban gitmemiştir. sonuna kadar şikenin içindedir ve onun kurbanı olmuştur. tahliye olmak için fetö’ye 1 m € ödemiştir (iddianameden) ve tahliye olduktan sonra da fetö aleyhine konuşmamıştır/konuşamamıştır. ertuğrul özkök’ü nasıl yalanladığını unutmayalım. fetöcü savcıları nasıl kulüp üyesi yaptığı, onlarla halı saha maçları organize ederek nasıl ilişkilere girdiği de fotoğraflarla sabittir.

    -aziz yıldırım, recep tayyip erdoğan ile fetö’nün arası açılınca kahramanlık gösterilerine başlamıştır.

    -bütün suçuna rağmen, hapsedilmesi yanlıştır. çünkü türkiye’de bu pisliğe bulaşmamış kimse kalmamıştır. aykut kocaman “radara biz yakalandık” derken bunu söylemiyor mu? yani herkes az çok şikeye bulaşmıştır ama radara fenerbahçe ve aziz yıldırım yakalanmıştır. (bilirsiniz herkes hız yapar ama radara yakalanan cezayı öder) gerçi diğer tüm takımların toplamından daha fazla şikeye bulaşmıştır aziz yıldırım, ali şen ve fenerbahçe ama yine de hapis cezası ağır olmuştur.

    -siyasi cenah şu anda iki arada bir derede kalmıştır. ali koç da, aziz yıldırım da istedikleri adamlar değildir ama başka bir ismin ortaya çıkması mümkün gözükmemektedir.

    -bizim için hangisi gelirse gelsin hiç ama hiç farketmez. çünkü biz onların ne yapacağıyla değil kendimizin ne yapacağıyla ilgileniriz. hedef koyarız, çalışırız, dağları yırtarız oraya ulaşırız. bu sırada rakiplerimizin ne yaptığıyla ilgilenmeyiz. ara sıra geri döner bakarız ne yapıyorlar diye ama o kadar, fazlasıyla ilgilenmeyiz.

    -türk sporunda etik yarışın, adaletin ve haklı rekabetin olmasını isteriz. buna uymayıp, şike yapanlara, hakem satın alanlara, mhk’yı, tahkim kurulunu, federasyonu kullananlara lanet ederiz.

    -türkiye’ye, futbolu, basketbolu ve hemen hemen tüm diğer spor dallarını getiren galatasaray’a karşı duyulan kıskançlıklara ve çıkarılan engellere rağmen galatasaray türkiye’dir, türkiye galatasaray’dır diyerek yolumuza devam ederiz.

    yaşasın galatasaray,
    yaşasın galatasaraylılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın