resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 15164
    herkes gibi hata yaparsa eleştirilebilecek hocamız.. eleştirilirse de galatasaray menfaati içindir.

    ancak sezonun bitmesine 8 hafta kala, avantajı yakalamışken kin kusmanın hiç bir anlamını göremiyorum.. ben de zamanında ahı olanlardanım.. ama ahı çok derinlere attım..

    evet kasımpaşa deplasmanında hataları vardı, sivas da farklı olabilirdi ama elinde n'diaye ve fernando da yoktu..

    balık hafızalı olmanın da anlamı yok.. tudor gittiğinde şampiyonluk gitti diyen bakan galatasaraylı veya değil herkese bu takımın şampiyon olacağına inandıran kişi terim'dir.. galatasaray; takımı ile, taraftarı ile şampiyonluk havasına girmiştir. böyle olunca da mayısta neler oluyor hepimiz biliyoruz.

    galatasaray ile ilgili hep şuna inandım.. hiç bir kişi galatasaray'ın önünde değil. ne sevgisiyle ne nefretiyle.. terim gitti diye galatasaray'a küsmek ne kadar aptalcaysa, terim'den nefret ediyorsunuz diye galatasaray'a olan inancınızı kaybetmek o kadar aptalca..

    son olarak fatih terim forvet değil.. kendi başarısı için hırs yapıp başkasına pas atmıyor olsun.. fatih terim'in kişisel başarısı = galatasaray'ın başarısı. galatasaray 3.ncü olduğu zaman ooo fatih terim çok başarılı kimse demeyecek.. o yüzden bırakın kendi başarısı için hırs yapmaya devam etsin.

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın