resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5698
    ben bu adamdan sözlük yazarlarının geneli kadar nefret edemiyorum.

    hatalı olduğu noktaları biliyoruz zaten. ''anadolu takımlarına basıp geçiyorum, büyük maçları da az kayıpla kapasam yeter'' diye düşünerek büyük maçlarda galatasaray'ı hiç düşmesini istemeyeceğimiz durumlara düşürdü.ayrıca eksik bir kadroyla da olsa avrupa kupalarına erken veda etmemize mani olamadı.kısacası takımımıza teknik olarak olarak yakıştıracağımız bir hoca olamadı. ama ne aykut kocaman gibi basın toplantısından kaçtı ne de şenol güneş gibi evirip çevirdi.tazminat vb. peşinden koşmadı, ayrıldıktan sonra saçma sapan açıklamalar da yapmadı.

    hem zaten son 20 senede fatih terim haricinde hangi teknik direktör içimize sindi ki? 20 koca senede bir erik gerets var bende iz bırakan. mancini'yi de yaptıkları ve duruşundan dolayı saygıyla anarım. ''lucescu'' diyenle işim olmaz bu saatten sonra.geri kalan kim galatasaray'a yakıştı.

    konuyu çok dağıtmak istemiyorum. tudor, başındaki çapsız kere çapsız başkana rağmen kendi çapı çerçevesinde elinden geleni yaptı. galatasaray'a onarılamayacak bir zarar verdiğini ya da bir saygısızlık yaptığını da düşünmüyorum. umarım iyi bir gelecek kendisini bekliyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın