resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5697
    süper lig 2017-2018 sezonunu inşallah şampiyon bitirdiğimizde şampiyonluk kutlamalarına çağırılması gereken eski teknik direktörümüz.

    aşağıda yazdıklarım yanlış anlaşılmasın baştan söyleyeyim; gidişi ve fatih terim'in gelişi doğruydu. devam etse bugün ligin bitmesine 8 hafta kala lider olamazdık.

    ancak şampiyon olursak, ki olacağız, bu şampiyonlukta büyük bir aslan payı da tudor'un olacak bana göre.. ilk yarının ilk 10 haftasında tudor yönetiminde 23 puan topladık.. fatih terim'in galatasaray'ı ise 22 puan topladı.. tabii ki, karşılaştırmak çok doğru değil. daha zor deplasmanlar, fernando ve n'diaye'nin olmaması.. tudor kalsa bu periyotta 16-17 puan da alabilirdi.. ama asıl anlatmak istediğim bu adam ve kurduğu takım lige fırtına gibi girdi, sezon başı kimse galatasaray'a şans vermezken herkese acaba galatasaray şampiyon olur mu dedirtti.

    ve en önemlisi tudor'un isteyip getirttiği futbolcuların yüksek performansı sayesinde ilerlemeye devam ediyoruz.. tabii ki fatih terim'in yarattığı şampiyonluk sinerjisi dahilinde..

    özetle 74-75 puan ile şampiyon olursak, bu puanın 32'si tudor döneminde. dün de açıkça belli oldu ki, bize karşı bir kötülüğü de yok.. o yüzden şampiyonluk kutlamalarında olmasını can-ı gönülden istiyorum.

    bu arada kendisi yerinde olsam, kendisi ile fatih terim dönemi arasındaki farkları çok detaylı incelerim. fatih terim'in nasıl bir camiayı ayağa kaldırdığına bir bakarım.. hatta yerinde olsam giderim hocayla konuşurum ve hatta seneye 1 sene yanında çalışmak istiyorum derim.. ben tudor'un yetenekli bir adam olduğunu düşünüyorum, ama hocadan öğrenmesi gereken çok şey var..
App Store'dan indirin Google Play'den alın