resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15151
    4. galatasaray serüvenine çok farklı başlamış teknik adam.

    inanılmaz değişmiş, bambaşka bir terim izliyoruz. çok mütevazi, çok realist futbolcularına karşı daha babacan daha sahiplenici adeta ailenin babası gibi olmuş. ve bu kez ipleri daha çok eline almış, kulübün her şeyi ile gece gündüz uğraşır durumda.

    geldiği günden beri hiçbir şekilde hakem hakkında olumlu veya olumsuz konuşmadı. daha çok oyun ve futbol ile ilgileniyor, performansı kötü oyuncuları nasıl adam ederim diye antremanlarda çok fazla mesai harcıyor.

    kulübün mali durumu ortada, transfer yapamıyacak olmamızı zerre kafaya takmıyor. elimizdeki mevcut kadrodaki oyuncularımızın içinden bir canavar çıkarmak için farklı taktikler deniyor. sinan denen tripcanı bile futbola dahil etti, sinan artık trip atmak yerine futbol oynuyor ve harika performans ortaya koyuyor. artık dakika 80 olunca hadi sinan'ı oyuna al hocam diye temenniler ederken buluyorum kendimi.

    en çok sen hakediyorsun bu şampiyonluğu, diğer teknik adamlardan çok farklısın be fatih hocam.

    seni sevmiyordum, yeni türkiye teknik direktörü , tüpçü sevdalısı diyordum. keşke son 3 sene hiç yaşanmasaydı diyorum, hiç gitmeseydin diyorum. ama böyle belki daha iyi oldu, bunda da bir hayır varmış diyorum artık.

    sana en çok galatasaray'ın teknik adamlığı yakışıyor. milli takım teknik adamlığı seni sıradanlaştırıyor hoca. bir daha gitme artık başka serüvenlere yelken açma. hep burada kal bir daha yazma oraya buraya nerede kalmıştık diye.

    tekrardan hoşgeldin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın