• 1663
    güzel bir nesile sahip olan ama bu nesili yönetecek ne teknik adam ne de federasyona sahip ülkemizin bahtsız milli takımıdır.

    kaleci rotasyonunda harun tekin, erce kardeşler, berke özer, çağlar şahin akbaba gibi bu bölgeyi rahatlıkla doldurabilecek isimler var.

    sağ bek rotasyonunda sıkıntımız olduğu aşikar. şimdilik şener ile idare etmemiz gerekiyor ve bu bölgeye acilen düzgün birkaç adam yetiştirmemiz ve takviye etmemiz gerekiyor. benim bilmediğim ve şu an orayı doldurabilecek arkadaşlar mutlaka olabilir.

    sol bek rotasyonu da sağ bek rotasyonu ile benzer durumda. hasan ali ve ismail ile bir süre götürmek zorundayız gibi görünüyor.

    stoper rotasyonunda serdar aziz, çağlar söyüncü, ömer toprak, kendini toplarsa semih kaya, merih demiral, yiğithan güveli gibi potansiyel vaat eden oyuncular var.

    ortasaha göbekte tolgay'ın lisans sorunu çözülmeli ve kadroda mutlaka yer almalı. okay yokuşlu, emre akbaba, tolga ciğerci, ve şu an aklıma gelmeyen ciddi miktarda oyuncumuz burayı dolduracaktır. nuri şahin ise karakteri ile bu takımın kaptanı olarak bir müddet bu takımda yer almalıdır.

    kanat rotasyonumuz da gayet kaliteli ayaklara sahip. cengiz, abdülkadir, yusuf, emre mor, ömer ali şahiner gibi adamlar bu bölgeyi kotarırlar.

    hücum hattımızda cenk, enes, yunus, toparlarsa sinan gibi isimler var.

    uzun zaman sonra ilk defa bir milli takıma ciddi anlamda sempati duyuyorum. ama işte bu çocuklar hep bizim kafamızdaki isimler.

    lucescu yarın gider kaleye babacan'ı alır, mehmet topal'ı falan alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın