• 265
    hukukçu değilim ama uefa'nın sanki bu tür bir mali kısıtlama yapmaya hakkı yokmuş gibi geliyor bana. bilgisi olan bilgi verebilirse memnun olurum. yani benim borç içinde yüzüyor olmam ya da mali durumumun çok iyi olması konusunda uefa'ya giren çıkan nedir hiç anlayamıyorum. sözde astronomik transfer harcamalarını engellemek için düzenlenen bir kurallar bütünü ama, ffp yürürlüğe girdikten sonra görüyoruz ki harcamalar bırak azalmayı, coştu gitti adeta.

    nasıl ki bir zamanlar bosman kuralı sayesinde bonservis konularında bir devrim yaşandı, bence ffp konusunda da john bosman'ın kulüp versiyonu bir kahraman çıkıp, hukuki mücadeleyle bu saçmalığa bir son verilmesini sağlayacak.

    uefa gözümüzün önünde, resmen bazı kulüplere göz yumdu yıllarca. ffp kuralları yürürlüğe ha girdi, ha girecek diye diye, bazı kulüplerin işini halletmesini bekledi resmen. hadi bak ffp'yi yürürlüğe sokacağız, elinizi çabuk tutun dedi adeta, chelsea, manchester city, psg, monaco gibi kulüplere. onlar kadrolarını kurup işlerini bitirince de yürürlüğe girdi bu kurallar.

    beş sene peş peşe, ara vermeden uefa organizasyonlarına katılıp puan toplayalım ki uefa kulüpler sıralamasında üst sıralarda yer alıp hem seri başı olalım, hem de ülkemizin daha çok takımla kupalara katılmasını sağlayalım istiyorum ama nasıl olacak bu? para harcarsam ffp den tokat yeyip uefa organizasyonlarından men ediliyorum, e harcamazsam kadrom yetersiz kalıyor bu sefer hiç katılamıyorum kupalara, iki ucu boklu değnek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın