• 164
    9 mart 2018 galatasaray uefa ffp toplantısı öncesinde gösterdikleri özverili çalışma ve emek için teşekkürlerimi sunduğum yönetim.

    geleli 1,5 ay olmuş, galatasaray için hayati bir toplantıya girmek durumundalar. kaldı ki gelirlerken kendilerinden her şey saklanmış ve ilk günlerde mali tabloyu anlamak için inanılmaz uğraşmışlar. ha bir de evraklar imha edilmiş o kısım zaten rezalet. yani bırakın durumu iyileştirmek durumu çözebilmek için bile çok ciddi bir emek harcandı.

    sonra bir bakıyorlar ki kulübün uçan kuşa borcu var, transfer döneminin bitmesine günler kala sol bek transferi için tff, sgk, maliye, diğer kulüpler, eski oyuncular kime borç varsa kapatılıyor.

    dursun özbek, mustafa cengiz'in işini güçleştirmek için hemen her yere kendine borçlattığı kulübün nakit kanallarına da ambargo koymuş. her yerde temlik var, eli kolu bağlı bir şirket.

    o şartlardan buralara gelmesi bile takdire şayan. dilerim bu işlerden de alınlarının akıyla çıkarlar. zaten bir ceza gelse bile muhtemelen çok daha kötüsünden kurtulup, o kadarıyla kurtarmış olacağız.

    olur da bu toplantıyı sıkıntısız atlatırlarsa mayıs 2018'de karşısına kim çıkarsa çıksın başkanlığa devam etmesi kulübün de hayrına olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın