• 22
    bence eleştiri konusunda sıkıntılarımız çok yok, aşırıya kaçmak dışında tabi. galatasaray taraftarı kadar kendi oyuncusunun eksik, geliştirmesi gereken yerlerini söyleyen taraftar yok. diğer taraftarlar ya aslan kaplan diyor ya da direk küfür ediyor, bizde en azından ortası var biraz da olsa, tabi daha çok olması lazım ama devir, ülke, eğitim pek el vermiyor.

    bir kısım insanlar yine var tabi direk küfüre başlayan. bizim twitter taraftarımız arasında özellikle oyuncunun gelişmesini istemeyen, iyileşmesini istemeyen; küfürü basıp direk gitmesini isteyen çok aşırı derecede fazla.

    sözlükte ise komik bulduğum olay. yazarlar daha maç bitmeden; bakın maç bitmeden!; takım gol yediği anda tudor başlığına gidip "fergusonumus olacaktı.. ortadoğu zihniyeti :(" diye zırlıyorlar. sonra tepki görünce de ben linç yedim şöyle oldum böyle oldum sözlük çok kötü, sözlük eleştiri kaldırmıyor yazıyor.. şimdi sen bu yaptığının kasıtsız olduğunu; normal bir şey olduğunu mu savunuyorsun? yazın hatırlıyorum 3 gün boyunca sneijder başlığı günde 100-150 entry'i görüyordu.. sebebi ise samsa denen bir trollün 00:00'da ve yaklaşık 2 saatte bir kendisine cevap verilmesine rağmen aynı içerikte, aynı şeyi söyleyen entryleri devam ettirip ortalığı ateşe vermesiydi. şimdi bunun bir eleştiriyle, tartışmayla alakası falan yok. sabah, öğlen, akşam yazmak yok; kasıtlı bir biçimde daha maç bitmeden gol yiyince polemik yaratıp sonrada sözlükte çok kavga var diyenler var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın