resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7560
    formu düşük kaleci; carrasco sakatlanmasaydı belki yedek kalması iyi olabilirdi; fakat..

    https://twitter.com/...s/965304367409754114

    şu tweetin altında yazılanları okudum da, her seferinde bunu diyorum, yine nefret ettim insanlıktan. piç yazan mı dersin, direk annesine küfreden mi dersin..

    eleştirirsin, iyi olması için eleştiriye açık olmak birinci ve değiştirilemez şart, ama bunların pek eleştiriyle alakası yok.

    1 yıl 2-3 ay önce yine benzer bir şey yazmıştım; (bkz: wesley sneijder/#2050772). şimdi bakıyorum çok çok hafifmiş bunlar. şimdi kart görmese bile, kartın rengi sarı, mavi, siyah olsa bile farketmez, 3-0 öndeyken, ortada kendisine yapılan faul falan yokken durduk yere rakip oyuncuya kafa atan meslek liselilerle mutluyuz. mecbur destekliyoruz tabi, iyi olmasını istiyoruz her oyuncunun. bazı "bireyci taraftar"lar gibi dün x oyuncu kırmızı görünce "bugün x'e kızan, hakemi konuşmayan haindir" yazıp; bir sonraki maçtan sonra "ya penaltıyı boş ver maç fatih terim'in suçu", "fatih terim vs igor tudor" falan diyenlerden olmamalıyız çünkü.

    git bu kentten zerdüşt uruguaylı; çünkü en ufak tökezlemenden sonra insanlar sana destek olmayı bırakıyor; hep olumsuzluklarına bakıyor; 10 şeyi doğru yapsan da tek yanlışından sonra sırf kendisiyle çelişmemek için "isabetli ortası açamıyor atın bunu" diyebiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın