• 18700
    kimse hakemlere falan bahane bulmasın. yok saha dışında yenilmişiz de biz tek onlar hep birlikteymiş de geçiniz. bu takım kazanması gereken deplasman maçlarını kazanamıyor. igor tudor döneminde galatasaray ligin ilk yarısında 4 deplasman maçını kaybetti. kaybettiği maçlara bakalım, trabzon, başakşehir, beşiktaş, malatya deplasmanları. malatya deplasmanı hariç olağan sonuçlarla karşılaştı. gelelim fatih terim'e. sivas ve kasımpaşa deplasmanlarında boynu büküldü. ve bu takım ligin ikinci yarısında çok avantajlı bir fikstüre sahipti. bu 2 deplasman maçını kazansa ligin ikinci yarısında oynayacağı 4 büyük maçı zora sokmadan rahat kafayla oynayabilirdi.

    fatih terim geldi, hemen bi effect modası, vay efendim adam eder, gördünüz mü kuşlar korktu vs. fatih terim destekçilerinin gazına geldiniz. kimse bana sakatlık muhabbeti de yapmasın. tudor'un elindeki kadrodan 2 kişi eksildi şu an için. sizin mantığınıza göre fatih terim havada karada tudor'u ezer geçerdi. olgunlaşmış falan diyorsunuz ya hiç alakası yok. 2011-2012 sezonunda süper final serisinde kendi evimizde kaybettiğimiz fenerbahçe maçındaki şuursuz saldırı mantığı neyse bugün de aynı şekilde şuursuz bir şekilde rakibine saldırıyor. kaç yaşına geldin be adam hala aynı kafadasın. bi sakin ol bi skoru korumayı bil. bu kadar acemice kararlar verilir mi? bu mu ligi tanıyan hoca modeli? bu mu yerlere göklere sığdıramadığınız tribünlerden tam destek alan imparator?

    tekrar söylüyorum, fatih terim galatasaray'ın geleceği için gelmedi bu takımın başına. sırf arda turan'a karşı "kurt kocayınca köpeğin maskarası olur." sözünden gaza geldi ve bir kaosa sürükledi kendini. ilerleyen süreçte daha büyük sıkıntılar çıkacak. hele ki olası başakşehir şampiyonluğunda gözü nasıl dönecek hepinizin malumu.

    galatasaray'ın tek yapması gereken şey fatih terim'i de arda turan'ı da kendinden uzak tutmak olmalıydı. bu takımdan bir bok olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın