resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14931
    ben sivas ve kasımpaşa deplasmanlarını ne yazık ki kendisine yazıyorum. fatih hoca'nın yıllardır değişmeyen bir huyu var o da şu; bir oyuncu tek mevkide oynar başka mevkide oynayamaz diye düşünüyor. tolga'nın bu sene en çok verimli olduğu yer neresiydi, sol açık. forveti çiftliyordu git gel yapıyordu ve gol atıyordu. adam bir ara gol krallığına oynuyordu. feghouli'nin sağ açık oynayacak kondisyonu yok. onu forvet arkasına çekip daha iyi verim alan sensin. neden tekrar gidip adamı sağ açığa çekiyorsun. rodrigues'in en verimli olduğu yer sağ kanattı. marinano'yla götürüyorlardı işi terim naptı mariano'yu küstürdü. rodrigues'i de sadece sol da oynar başka yerde oynayamaz diye sola geçti.

    bence maça gomis önde sol kanatta tolga, ortada feghouli sağ açıkta rodrigues başlayabilirdik. en azından denenebilirdi. dün hepsi rezalet oynadı çünkü. sivas maçına donk tolga ile çıktın olmadı işte rezil oynadın berbattın, hala neden kasımpaşa maçına tolga donk göbeğiyle çıkılır ki?

    bir de takım kotu oynarken o kadar sorun varken ve oyuncu küstürüp sonra kazandırma çalışması nedir allah aşkına ya.. tamam zamanında burak'a yaptın ama o zaman takımda forvet bolluğu vardı ve takım çok iyi oynuyordu. ya şimdi senin oynatacak adamın yok sen bir hafta belhanda'yı küstür sonra mariano'yu. ne yapacaksan kimi kazancaksan sezon sonu karar ver. maceraya gerek yok. çünkü en kritik haftalara girdik.

    bir de hocanın hatası şu herhangi bir oyun şablonu olmadan sürekli hücüm oynayalım düşüncesi. ben büyük takımım nasıl olsa ittirir kaktırır bir gol attırım çabası. 3 tane ofans alınınca karşı takımı gol yağmuruna tutmuyorsun. hocanın bunu görmesi lazım. 2 pivota döndük ikinci yarı hoca naptı orta kesecek adam almak yerine gidip içe kat eden adamları aldı. yasin ve sinan. sinan'dan medet umuyorsak kurtarıcımız olsun diye bekliyorsak kapatıp dükkanı gidelim. takımda en iyi orta kesen adam kim? mariano' e baba neden almıyorsun bu adamı linnes 10 orta keser 1'i tutmaz ama bu adam 3 orta açsa 2'si tutar. niye çünkü linnes veya mariano açık oynayamaz onlar sadece bek oynar. sinan girdi bir şeyler yapmaya çalıştı rodrigues verkaç denedi olmadı. gomis ve eren en verimsiz maçlarını oynadı sanırım.

    hakan balta'yı yıllarca bek sandın. herif bir ara yuhlanmaktan top oynayamıyordu. mancini geldi hemen bundan bek olmaz deyip stoper yaptı. herifin içinden maldini çıktı. 4.yıldızı aldığımız sezon çok verimliydi. sende milli takımda hakan balta'dan yararlandın sol stoper oynattın serdar'la tandem yaptın avrupa şampiyonasına gittin. e sen 10 yıldır oynattığın adamı neden sol stoper olarak düşünemedin de elin italya'nı geldi hemen bundan olmaz deyip stoper yaptı. neden mi çünkü terim'in mantığına göre hakan balta sol bektir başka mevki de oynayamaz.

    tolga göbekte oynar başka yerde oynayamaz. linnes sadece sağ bek oynar. denayer sadece stoper oynar. sol bekte sol ayaklı oyuncu oynar. sinan sağ açıkta oynar başka yerde oynamaz. yasin sol açıkta oynar başka yerde oynamaz. herkes 1 mevki de oynar mantığını geçelim artık yahu. yıl olmuş 2018 hoca hala 90'lardayız zannediyor sanırım.

    benim için galatasaray'ın şampiyonluk şansı bitmiştir. suçlu hoca mıdır bence hayır en son sırada gelir kendisi. sezon sonu hoca bu heriflerin hiçbiriyle de çalışmaz. sıfırdan kadro kurulur yine aynı terane devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın