• 18699
    melo gibi yırtıcı, afedersiniz ama çirkef bir futbolcuya ihtiyacı olan takım. şu anki takımda maç giderken reaksiyon gösterebilen kimse yok. melo gibi birisi olacak ki gerekirse rakibin taraftarlarını sahaya indirecek, tek hareketiyle milyonları kışkırtacak, takım arkadaşlarını silkeleyip kendine getirecek.

    şu anki takım mıymıntı gibi. arena'da bana da forma verin bayılana kadar mücadele etmezsem şerefsizim. arena'da bu kadar istekli, hırslı oynayıp da dışarda bu kadar pısırık oynayan bir takım yok. bakın hakemlere değinmiyorum çünkü anlaşılan yönetim de ses çıkarmayacak yine, biz burada sinirlenmemizle kalacağız. baktın hakem şerefsizlik yapıyor atkadaşım bir kendinize gelin, bir düşünün biz galatasaray'da oynuyoruz diye, bu maçta kaybedersek bir sürü kişi bir hafta mutsuz geçecek diye bir düşünün.

    hülasa ne kadar çok sıkıntı olurs olsun benim inancım tam. 23 şubat 2018 galatasaray bursa maçı, 3 mart 2018 karabük galatasaray maçı ve (8 mart 2018 galatasaray konya maçı) hedef maç. artık eşek değilsek şu maçları kazanalım. ardından 17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçı ne pahasına olursa olsun kaybedilmeyecek. burada işler güçler'de ahmet kural'ın bir sahnesi vardı ya hani hain olalım, şerefsiz olalım vs. ha işte o sahneyi canlandırın aklınızda. bu derbi kaybedilmeyecek arkadaş. ne yapıyorsunuz orası beni ilgilendirmez ama kaybetmeyin şu maçı. ardından da artık taraftar-takım uğraşacak işte.

    17-18 stsl ilhan cavcav sezonu şampiyonu olmamamız için hiçbir sebep yok. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın