resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14924
    18 subat 2018 kasimpasa galatasaray maci'nda yine fena cuvallayan hocamız.

    serdar'ı cıkarıp donk'u stopere alması beni delirtmisti ama ogrendik ki serdar sakatlanmıs. hadi o kısım ok.

    cok aceleci davrandı hoca yine. hadi eren'i soktun, zaten hareketsiz olan gomis'in yanına ikinci hareketsiz adamı aldın. ee sonra orta kaliteni artırman lazım. takımında en iyi orta yapan adamlar feghouli ve mariano. ee hocam alsana mariano'yu artık oyuna. sen ne yapıyorsun? yetmezmiş gibi bir de feghouliyi cıkarıp, yerine 3. hareketsiz adamı koyuyorsun sahaya, sinan gümüs'ü. (ok feghouli kötüydü ama takımında senin yaratıcı adamın kalmadı, gole ihtiyacın varsa bu adamı cıkaramazsın) eyvah eyvah. yani bunun cok kötü bir karar oldugu cok asikar degil mi hocam? önde 3 tane hareketsiz adamla nasıl pozisyona girip, nasıl acacaksın savunmayı? ee orta yapan adamın da yok sahada. olacak is mi yani bu?

    sacma sapan ezber hamlelerle verdi hoca macı resmen ya. 'gerideyim, o zaman arkadan bir adam cıkarıp forvet almalıyım, aldım, olmadı, bok gibi oynadık yine, 10 dk gecti gol atamadık, o zaman gole yakın sinan'ı da oyuna alıyım'. allasen hocam bu nedir ya? daha dk 55lerde bu kadar acele edilir mi? takım kötü oynamıyordu ki bu acele hamleleri yaptın? her yaptıgın hamlede de ortahasayı bosalttın, elinle hediye ettin macı yahu.

    bir de bu mariano ne yaptı hocam bu kadar? hadi linnes cok cabalıyor diye oynatıyorsun ok de giden macta artık son 30 dk al su adamı oyuna yahu. biz kadro dar dedikce sen elindeki iyi adamları da kesiyorsun.

    belhanda sahadayken selcuk'a kornerleri kullandırıyorsun hocam. ayıptır, günahtır yahu. sene basından beri harika korner kullanıyor bu belhanda, belki de en iyi yaptıgı sey, nasıl bu kornerleri selcuk'a verirsin yahu? e dün frikikleri komple selcuk'a vurdurdun, birisi uzakca mesafeydi, bırak da maicon vursun birine de yahu.

    tamam, işe yaramaz dedigimiz adamların performansını artırdın da eldeki ise yarayanlara taktın be hocam. önce geldin serdar aziz yerine denayer'i koydun, sonra belhanda'yı kestin, sonra marianoyu. yahu bilhassa serdar ve mariano bu takımın ilk yarıdaki en iyi oyuncularıydı be hocam. biz kadro kalitesiz diyoruz, sen gidip bir de kalitelileri kesiyorsun.

    içim şişti, yemin ediyorum içim şişti ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın