resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14912
    yine efelikten vazgeçmemiştir.

    https://twitter.com/...s/965301517375942656

    inanamıyorum yahu. fatih terim eren'i oyuna alıp zaten anca 1 adam eden donk, selçuk ve tolga üçlüsünden donk'u stopere çekip maçı kazanabileceğine inanıyor. inanmıyor tabii ki. ben ikinci yarı başladığında serdar - eren değişikliğini görünce "eyvah" dedim "gitti maç". bunu ben diyebiliyorsam terim 50 kere der.

    peki neden yaptı bunu? işte terim'in en büyük kusuru da bu: "ben yaptım". derdi tasası bu. bu sarmaldan çıkamıyor. yaşı geldi 65'e. ama hala daha "ben yaptım" sevdasından vazgeçemiyor.

    serdar sakatlandı mı? tamam. olabilir. serdar söz konusu olunca sürpriz bir durum değil. alıştık. donk'u stopere mi çekmek istedin. peki. olmaz ama peki. yahu neden eren? orta sahada zaten selçuk, tolga ve donk anca 1 adamlık iş yapıyorlar. maç 1-1. tek kale oynamışsın. çok pozisyonun yok ama kasımpaşa dağınık oynuyor. ikinci yarı ilk dakikalarda yüklenmek isteyebilir. çok hücum istiyorsan çıkart serdar'ı, al sinan ya da yasin'i. çek feghouli'yi ortaya. ya da feghouli'yi sağda tut, sinan'ı forvet arkasına çek.

    hiçbir etkinliği olmayan, telefon direğinden hallice hücum katkısı olan ve topu dahi tutamayan eren'le nasıl maç kazanacaksın? hem de galibiyet lazımken.

    sonra tuttun feghouli'yi çıkartıp sinan'ı aldı. yahu sinan'dan ne bekliyorsun tek başına? sinan maç mı almış bugüne kadar? feghouli'nin ölüsü sinan'dan da yasin'den de fazla maç kazanma ihtimali getirir sana. neden yaptı peki? yine "ben yaptım" demek için. çünkü belhanda'yı kenara alarak adam etti (!) ya. feghouli'yi de edecek. hem ne olursa olsun terim sinan'la da, yasin'le de, selçuk'la da, tolga'yla da, donk'la da, linnes'le de maç kazanır; şampiyon olur.

    olay bundan ibaret. "ders almam, veririm" zihniyeti. "ben yaptım" sevdası. o yapacak çünkü. sinan'ı adam edecek. selçuk'u yeniden kazanacak. feghouli, belhanda, mariano gibi oyunculara takım deli gibi ihtiyaç duysa da kenarda oturtup patronun kim olduğunu gösterecek. yasin'i parlatacak yeniden. tolga'yı orta sahanın yıldızı yapacak. donk'tan pogba çıkaracak. bunları hep terim yapacak. o yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın