resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14867
    ömrünün yettiği ve kendisi istediği sürece galatasarayımızın başında kalması gereken hocamız.

    takım östersunds'a elenmiş, hazırlık maçlarında saçma sapan top oynanmaya devam ediyor. sonra n'diaye ve fernando transferleri yapılır. bu transferlerden sonraki ilk hazırlık maçı herhta berlin ile yapılıyor. ilk yarı gene çöp bir maç ve ikinci yarıda oyuna antrenman eksikliklerine rağmen n'diaye ve fernando giriyor. işte o an sözlük yıkılıyordu. takımın çehresi bir anda değişmişti. aramızdaki herkes heyecanlanmış ve hayaller kurmaya başlamıştı. ardından lige de rüya gibi başladık fakat sonrası malum.

    bunu neden mi uzun uzun anlattım. arkadaşlar bu takımı takım yapan, ligi 6. ve 4. sırada bitirdiğimiz sezondaki orta sahasından kurtaran iki adamımız yok. fatih hoca buna rağmen takımı ayakta tutmaya çalışıyor. donk da iyiymiş diyebiliyoruz. her maç ıslıklanan selçuk bi 45 dakika oynayabilir diyebiliyoruz. tudor döneminde yerlerden kalkamayan ayağına her top gelişinde bize dany'i hatırlatan denayer aslında serdar'ı kesebilir mi acaba diyebiliyoruz.

    takımın içerisinde bulunduğu finansal durumu söylemiyorum bile. düşünsenize çalıştığınız işyerinde en az 4 aydır maaşınız yatmıyor. orada huzurlu olabilir misiniz? aklınızda sürekli mahkemelik mi olacağım süreç çok mu uzar soruları dolanıp duracak.

    ayrıca hepimiz fatih hocanın 8 sezonun 6 tanesinde takımı şampiyon yaptığını, bazı takımlar gruptan çıkmayı başardığında manşetlerden inmezken yeni avrupa fatihimiz denirken fatih hocanın şampiyonlar ligi'nde neler yaptığını hepimiz hatırlıyoruz.

    filozof bey en iyi teknik direktör ödülünü abdullah avcı ile paylaştı diye medyada yüceltilirken, tff'nin ocak ayındaki seminerine türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı hocası fatih terim çağrılmadı. ama o fatih hoca 2002 yılında uefa elit teknik direktörler forumu ’na davet edilen ilk türk teknik direktör unvanını kazanırken, aynı organizasyona 2012 ve 2013 yıllarında tekrar davet edilmişti.

    yani tff'si ile medyasıyla, algı operasyonlarıyla üzerimize gelinen, takımın satılacağı yönündeki haberlerin bıkmadan usanmadan her gün yayınlandığı bugünlerde arkandayız fatih hocam. konu geçmişten gelen kırgınlıklarımızı günyüzüne çıkarıp birbirimizi yıpratmak değil, konu galatasaray'ın bekasıdır. o nedenle bu taraftar için bu taraftara rağmen arkandayız fatih hocam !!
App Store'dan indirin Google Play'den alın