resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14822
    hücum futbolunun en büyük savunucularından ve uygulayıcılarındandır.
    türkiye'de hiç bir teknik direktörün başaramadığı işler yapan, hepimizi gururlandıran, galatasaray'a yürekten bağlı olan ve yaşayan en büyük efsanemizdir.
    duruşu, karizması, futbol anlayışı, futbolcular ile diyaloğu ve galatasaray sevgisi takdire şayandır canım hocamın.

    hocamızın istediklerini yapacak kişiliği düzgün, karakterleri sağlam ve başarıya aç olan futbolculara sahip olduğumuz için de ayrıca şanslıyız hepimiz.*
    hocanın da en büyük şansı bizleriz, yani galatasaray taraftarıdır.
    zaman zaman tribünlerde ıslıklar, protestolar olsa da, bu taraftar her zaman takımına sahip çıkmıştır. 14 yıl boyunca şampiyonluk görmediği zamanlarda bile. şimdi ise imparator fatih terim ile birlikte el ele, kol kola güzel bir yarışın içinde ilerliyoruz. uzun zamandır lig bu kadar eğlenceli ve zorlu geçmiyordu. umarım mutlu sona biz ulaşacağız yeni yönetimimiz, imparatorumuz ve büyük galatasaray taraftarı ile birlikte. son iki senedir derbi kazanmaya hasret kaldık. adını bile anmak istemiyorum eski yönetimin. inşallah önümüzde oynayacağımız derbilerden en iyi şekilde çıkarız. imparatora çok güveniyorum bu konuda. biz destek oldukça başaramayacağımız, ulaşamayacağımız hedef yoktur. 2017-2018 sezonunda bizi şampiyon yapacak en büyük güç taraftarın kenetlenmesi ve takımına sahip çıkmasıdır ki bunu başardık çok şükür.

    velhasıl iyi ki bizimlesin, i love you hocam.
    http://gss.gs/vnd.jpeg
    #hedef21
App Store'dan indirin Google Play'den alın