resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14816
    son yüzyılında büyük savaşlar görmüş millet, idarenin basiretsizliği nedeniyle vatan elden giderken son bir hamle ile ulaşmış kurtuluşuna. yalnızca mustafa kemal paşa değil, o dönemde en az onun kadar değerli insanların çabalarıyla kurulmuş türkiye cumhuriyeti. tabii işler bitmemiş, hiç bitmeyeceğini gibi. ama dönüp baktığında güven veren bir yönetim dünyaya adını altın harflerle yazdırmış bir lider mustafa kemal atatürk varmış.
    renktaşlarım, fatih terim'in kişiliğini, bir önceki döneminde nasıl ayrıldığını bir kenara bırakalım. son 3 yılımızda galatasaray olarak biz kendi kurtuluş savaşımızı verdik. değerli varlıklarımız peşkeş çekilmiş, kulüp birtakım ali cengiz oyunlarıyla boşaltılmış, idari kadro da yetersizliği ve basiretsizliğiyle nam salmış insanlar doluşmuştu. o zaman sen ben dahi tereddüt eedecekken, bu adam elini taşın altına koymuştur. tabi ki mustafa kemal paşa ile kıyaslamak gibi bir küstahlık yapmıyorum, ama galatasarayı ayaklar altına alan bu köhnemiş yönetim ve zihniyetin zararlarından bizi kurtaran adam da terim olacaktır diyorum. galatasarayın kuruluş amacına, lisenin tarihinden aldığı asaletine bizi geri döndürecek olan kişidir. elbette herkes gibi , belki herkesten de fazla , hataları vardır. ama arkadaşlar drogba da gittikten sonra, gece birden aklıma gelip gülümsememi sağlayan kimsenin olmayışından sıkıldım. alay konusu edilecek 2 sezonun kahramanlarına el mahkum kaldığımız şu dönemde ah vah etmiyorsan , etmiyorsak tek sebebi fatih terim.
    galatasaray'ın yaşayan efsanesidir, kariyerinin sonuna daha çok zamanı vardır; galatasarayın da ona ihtiyacı vardır. umarım yangın tayfanın linç kültürüne kurban edilmez. umarım birlikte o kupayı da kaldırırız. o günleri hep beraber görmek dileğiyle hocam yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın