resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14777
    4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçındaki alınan mağlubiyetin büyük kısmı kendisine yazılmalıdır.

    hocayı tanımasak tolga ve donk'lu bir orta saha kurgusunu asla kendisine konduramayız. fakat bi gaflete kapılıp maça bu ikiliyle başladı ve 60 dakika organize bi atak yapamayışımızı kenardan izledi. hoca zeki adamdır ve önümüzde ki maçlarda bi daha bu ikiliyle başlanmaması gerektiğini anlamıştır.

    diğer bir konu ise tolga-eren değişikliği. sanırım hoca 90'larda ki hakan şükür ile oynadığımız doldur boşalt futbolunu oynarız sandı zira takım ileri çıkamıyorken eren'i almanın başka bi mantığı olamaz. zaten takım olarak yine geride kaldık bu değişiklikten sonra. halbuki 2. yarıya tolga ile yasin'in yerine selçuk ve belhanda ile başlamış olsa daha organize ataklar yapma şansımız da artardı.

    asıl anlamadığım konu ise gole ihtiyacımız olan dakikalarda hoca'nın feghouli'yi çıkarması. feghouli yorulsa da takım savunmasına katkı yapamasa da gole gomis'ten sonra ki en yakın oyuncumuz ve bu dakikalarda en son çıkması gereken adam. sanırım hoca belhanda ile feghouli'nin aynı oyunda olması durumunda bunun takım savunmasına sekte vuracağını düşünüyor. bu konuda hoca haklıda olabilir ama rakip 2-0 öne geçmişken takım savunmasından ziyade hücum üzerine yoğunlaşmamız gerekiyordu.

    bir müsibet bin nasihattan iyidir derler. doğru da söylerler. ben hoca'nın bu maçtan gerekli dersleri çıkartacağını ve bu mağlubiyetten sonra daha güçlü döneceğimize inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın