• 18589
    4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçında 1 adet yan top (muslera'nın hem kornere sebep olma hatasi, hem de korner kullanilirken durdugu yer konusundaki hata) golü yemis, 1 adet de penalti golü (denayer'in mudahalesinde panikle hatali bir hareketi sonucu-pozisyon penalti ya da degil tartismaya aciktir) yemistir.

    sozluge geldim de, yangin yeri, aman da donk, aman da tolga aman da selcuk neden yok, olsaydi da degismezdi falan. sacma sapan yorumlar. orta saha da orta saha denilmis. %100'luk 4 pozisyon var hatirladigim kadariyla. hepsini atsak zaten kafadan kazaniyoruz. sinan'in pozisyonu sanssizlik mesela. hatta sivas'in 2 tane %100luk gol pozisyonu var. birisi yan top yine kornerden.

    simdi arkadas, orta saha bilmem ne ben anlamam. sanki donk yaptirdi penaltiyi, sanki topu kornere tolga atti. sonucta 4 tane orta saha asli mevkiiye sahip adam var, biri sakat 3unden 2si oynamis. ben bakmam arkadas kim oynamis. hepsi ayni benim icin. belhanda demis birileri. adam vurdumduymaz deniyor haftalarca ondan sonra almayinca da neden almadin. al belhanda'yi da kimin yerine? tolga'nin mi? son haftalarda iyi cikis yakalayan yasin'in yerine diyorsan, -bugünkü mactan bagimsiz olarak- sen git curling izle kardes derim.

    neyse, benim bu mac ozelinde problemi soylemem gerekirse, bu takim surekli korner calismali. taktik maktik falan salla gitsin. 15 gun boyunca isinma, kafa topu ve kose vurusu. bu kadar. hem hucum hem de defans anlaminda.

    gerisi fasa fiso. kaybedersek sampiyonlugu, yan toplardan kaybedecegiz. baska sebebi olmaz. orta saha falan degil arkadas. gerekirse 4-1-5 oynar fernando gelince, yine alir sampiyonlugu ama dedigim gibi korner, korner, korner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın