resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 14748
    4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçındaki mağlubiyetin sorumlusu devre arasında yapılmayan orta saha transferidir. ligin ilk yarısında takımın en zayıf halkası belhanda ve üç sene önce bitmiş selçuk üzerinden hocaya saldırmakta ayrıca komik.

    orta sahan kadar iyi takım olursun. kendi evinde karambol, yandan orta, sertlikle orta saha zaafiyetin kısmen gizlenebilir ama deplasmanda ayyuka çıkar bunlar. mucize, sihirbazlık, keramet beklemesin kimse fatih terim´den. galatasaray taraftarı ligin üstünde bir kadroya sahibiz diye abartsa da, ligin ilk yarısında bile bu takımın takviyeye ihtiyacı olduğu belliydi.

    yok fatih terim takımı sabote ediyor, ihanet ediyor demek için ya başka takımı tutuyor olmanız gerekir ya da tam cahil. ortası yok bunun. ağlanacak başlık burası değil ya dursun aydın özbek yönetimi ya da mustafa cengiz yönetimi başlığına ağlayacaksınız.

    şımarık şımarık hareketler, tudor'la kıyaslamalar, sinsice fırsatçılık peşinde koşmalar. sözlükte ortaya çıkan profil bu oldu. hocanın hatası transfer yapılmadığı an da istifa etmemesi oldu. böyle taraftara hamza hamzaoğlu bile çokmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın