resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14681
    öncelikle neden eray diyerek başlamak istiyorum ancak kadro derinliğinin olmaması ve 21 kişilik kadroda 1 türk kaleci bulundurma zorunluluğunun olması eray'ı bir deneyeyim düşüncesine itmiş olabilir. hem alt yapıdan çıkmış olması hem de göreyim bi şu eray'ı dediğini düşünüyorum. carrasso'yu yazabilmesi için eray'ı da yazması gerekiyor. bunun için de 2 yabancının kesik yemesi gerekiyor sanırım. bu konuda latoyu keserek çözüm bulacağını düşünüyorum.

    asıl konuya geleceğim. fatih hocam sen nasıl bir hocasın? bizim hepsine çöp dediğimiz yedek kulübesine dün futbol oynattırdın? bildiğin topun kontrolü kendisinde olan futbol oynadı takım. kendi sahalarında belli zamanlar dışında rakibi ezdik. sol bek ve kaleci faktörü daha iyi olsaydı 4-5 atmış, turu geçmiştik.

    sen nasıl üst düzey bir teknik direktörsün bir kere daha gördük. galatasaray ruhunu bilen, galatasaray'ın içinden gelen bir teknik direktör olunca işler ne de güzel oluyor ama. galatasaray değerlerine sahip çıkan hoca olunca nasıl da oyunculardan verim alıyor görüyoruz.

    hocam sen hep bizimle ol olur mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın