resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14645
    11-12 sezonunda 4 merkez orta saha ile oynattığı oyunun daha maceralısını bu sefer 4 hücumcu ile oynatmaya çalışan hocamız, büyük taktisyen, imparator.

    bu sayede ligde rakibine en fazla tehdit yaratan takım galatasaray, rakiplere baktığınızda beşiktaş'ın ana planının q7'yi demarke bırakıp ceza sahasına koşu yapan talisca-babel gibi oyuncularla iş bitirmek dışında hücum tehdidi yok, o yüzden çok fazla berabere kalıyorlar ligde zaten.

    fenerbahçe'nin giuliano'nun şahsi çabası ve duran toplar dışında hiçbir tehdidi yok, maçlarını izlediğimde gözlerim kanıyor gözlerim.

    trabzonspor'dan burak'ı çıkar kaleyi göremiyorlar

    galatasaray ise kayseri ve osmanlı maçlarında rakip savunmaları hem iki bek oyuncusunun çizgi oyunlarıyla, hem merkez orta sahaların öndeki ikili ile kurduğu set oyunlarıyla, hem kanat oyuncularının bek stoper arası koşularıyla çok rahat aşmayı başardı. rakiplerinin 17 maçta izletemediğini 2 maçta gördük.

    geldiğinden beri aldığı sonuçlar şampiyon takım sonuçları, oyunun şampiyon takım oyunu olmasına da bir sol bek bir fernando biraz da takımın yeni sisteme alışması kaldı, merakla ve heyecanla bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın