resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14589
    evlatçı olmak itham edilen hocamız.

    sebebi ise selçuk-tolga ikilisiyle başlaması. sanırsın fernando kadroda, n'diaye'nin transfer olayı yok ama ilk 11'e koymadı. elimizde mevcut olan adamlardan orta saha için en uygun isimlerdi ondan oynattı ki selçuk denilen maestro'yu 45'de oyundan aldı.

    madem evlatçı, türk oyuncu oynatma hastası serdar aziz neden kesik yedi canım kardeşim? geride kalan tüm haftalarda denayer'den iyi olduğunu buradaki herkes defalarca söyledi. serdar aziz türk değil mi? kaldı ki kadroda ilk 11'i hakeden yegane türk oyuncu da serdar aziz zaten.

    saçma sapan argümanlarla hiç gelmeyin. çok iyi oynamadan da kazanabilmek önemli. tudor dönemi kötü oynadığımız her maçı kaybettik, bir tane vasat oynayıp maç kazanamadık. bu bile şampiyonluk için oldukça önemli bir olgu.

    yasin'i de zamanla kenara çekecektir. sağ kulvarda kesinlikle bozulmaması gereken bir rodirguez-mariano ikilisi var. haliyle feghouli de sol kanat olmadığı için yasin oynuyor. hatırlayın tudor zamanını sol açığımız tolga ciğerciydi.

    27 ocak 2018 galatasaray osmanlıspor maçı'ndaki kadroyu hamza veya tudor çıkartmış olsa sağlam söverdik ama işte teknik direktör farkı devreye giriyor burada.

    fatih terim olunca güveniyorsun ve güvenin de boşa çıkmıyor. tek önemli nokta gomis'in ölüsü ilk 11 çıkmalı. eren iyi işler yaptı diye ilk 11'e koymak olmaz. as santrafor kendini açıkça belli ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın